روش استفاده از سرخ کن بدون روغن

نکاتی که به شما در انتخاب بهترین کیف های چرم اداری کمک میکند

برای خرید کی های رسمی و اداری به خصوص کیف های چرم باید به بررسی و نظرات کاربران بسیار توجه داشته باشید. ما در این مقاله به شما میگوییم چگونه یک کیف اداری چرم اصل را از غیر اصل تشخیص دهید و همینطور چگونه یک کیف مناسب را انتخاب کنید. سرخ کن چه مارکی خوبه 

غذاهای سرخ‌کردنی در سراسر جهان بسیار پرطرفدارند. نکند شما هم به سیب‌زمینی سرخ‌کرده معتادید؟! منتها حتما می‌دانید که غذاهای سرخ‌کردنی خوشمزه دشمن سلامتی‌اند و مصرف مکررشان به مذاق جان‌ خوش نمی‌آید. اما تولیدکنندگان لوازم خانگی از سالم‌خواران غافل نبوده‌ و برای‌شان سرخ‌ کن بدون روغن را روانه بازار کرده‌اند. سرخ‌ کن بدون روغن ابداع جالبی است که می‌تواند هوس غذاهای سرخ‌کردنی را با ضرر کمتری برای سلامتی فروبنشاند.

 

غذا در این‌دست سرخ‌کن‌ها مثل سرخ‌کن‌های معمولی در روغن فراوان سرخ نمی‌شود، اما شکل‌وشمایل نتیجه کار تقریبا یک‌جور از آب درمی‌آید. سرخ‌کن‌های معمولی و سرخ کن بدون روغن هر دو آب سطحی مواد غذایی را می‌کِشند و سبب ایجاد واکنش مِیلارد می‌شوند. یعنی سطح خارجی مواد غذایی بر اثر تجزیه پروتئین‌ها و قندها تُرد و کریسپی‌ می‌شود، درحالی‌که نرمی و لطافت بافت داخلی همچنان باقی می‌ماند. از این شباهت که بگذریم، سرخ‌کن‌های معمولی و بدون روغن طرز کار متفاوتی دارند که درادامه برایتان توضیح می‌دهیم.

 

طرز کار سرخ کن بدون روغن و معمولی چه فرقی دارد؟

برای درک بهتر فرق سرخ کن بدون روغن با معمولی‌ بیایید نگاه دقیق‌تری به طرز کار  این دو بیندازیم:

 

طرز کار سرخ‌ کن معمولی

سرخ‌کن‌های معمولی خوراک‌شان روغن فراوان است. در این سرخ‌کن‌ها مواد غذایی باید در روغن غوطه‌ور شوند تا سطح‌شان پوسته‌ای خشک و طلایی پیدا کند. این پوسته کریسپی از اشباع مواد غذایی با روغن جلوگیری می‌کند. همزمان داغی روغن سبب نرم‌شدن داخل مواد غذایی می‌شود. همه اینها غذا رو خوشمزه‌تر می‌کنند، اما حیف که برای سلامتی مضرند!

 

این سرخ‌کن‌ها سبد سوراخ‌دار دارند و بسته به ظرفیت‌شان بیش از یک پیمانه روغن می‌برند. می‌توانید از روغن‌های سرخ‌کردنی چندبارمصرف استفاده کنید. بعضی از مدل‌های سرخ‌کن معمولی فیلتردارند که باعث افزایش عمر روغن و کاهش بوگرفتن غذا می‌شود.

طرز کار سرخ کن بدون روغن

سرخ کن بدون روغن بی‌شباهت به فرهای کانوِکشن (فن‌دار) نیست. این سرخ‌کن‌ها برای انتقال گرما به غذا از جریان‌ همرفتی استفاده می‌کنند. به‌علاوه به المنت حرارتی پرقدرتی مجهزند که هوای داخل‌شان را فوق العاده داغ می‌کند. در این سرخ‌کن‌ها برای تقویت گردش هوا از فن هم استفاده شده است که به انتقال بهتر گرما به غذا و کاهش مدت‌زمان پخت کمک می‌کند. به‌عبارتی غذا به‌جای روغن فراوان با هوای داغ سرخ می‌شود. به‌همین دلیل است که این سرخ‌کن‌ها را به‌اسم هواپز هم می‌شناسند.

 

سبد این سرخ‌کن‌ها درست مثل سرخ‌کن‌های معمولی سوراخ‌دار است تا هوا بتواند در رفت‌وآمد باشد. سرخ‌کن‌های بدون روغن، همان‌طور که از اسم‌شان پیداست، به روغن فراوان احتیاجی ندارند، بلکه فقط با یک قاشق غذاخوری روغن یا کمتر راه می‌افتند. فقط اینکه غذا باید در طول پخت هم‌بخورد تا گرما به‌طور یکسان به همه‌جای غذا برسد و خوب کریسپی شود.

 

حالا که با طرز کار این دو کمی آشنا شدید، بیایید ببینیم که سرخ کن بدون روغن علاوه‌بر مصرف کمتر روغن چه مزایای دیگری دارند.

Be the first to reply

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *