روش ساخت و طرز تهیه گلاب در خانه

گل سرخ محبوب ترین نوع عرق است که بیشترین میزان مصرف را در بین افراد پس از نعنا دارد. این گل سرخ یک نوشیدنی محبوب در طب سنتی است و از گل رز از اواسط ماه مه تا اواخر ژوئن رشد می کند. گل سرخ دارای طبیعتی معتدل است که دارای خواص زیادی برای درمان بسیاری از دردها و دردها و تقویت معده ، قلب ، کبد و اعصاب است و یک آرامبخش قدرتمند است. این مایع معطر جریان خون را تحریک کرده و بافت پوست را برای تولید سلولهای جدید تحریک می کند. در این بخش از نمناک شما را با روش تهیه گل رز در خانه آشنا خواهیم کرد.
اولین روش تهیه گل رز در خانه
گلبرگهای گل رز را در گلدان بزرگی بریزید.

سپس آب را تا سطح آن بریزید.دستگاه تقطیر

کف قابلمه را روشن کنید و گرما را کم کنید تا آب رنگ گلها را بگیرد.

مخلوط را درون یک صاف کننده و صاف کرده بریزید و بگذارید خنک شود.

برخی عصاره گلاب با آب تبخیر می شوند.

چگونه گل رز درست کنیم

طرز تهیه گل رز در خانه
روش دوم تهیه گل رز در خانه
گلبرگ ها را درون یک ظرف شیشه ای مقاوم در برابر حرارت بریزید.

دو فنجان آب مقطر را بجوشانید و روی گلبرگ ها بریزید تا آب زیر گلبرگ ها قرار گیرد.

اجازه دهید مخلوط به مدت 30 دقیقه روی حرارت بماند.

سپس محتویات کاسه را با کمک دستگاه تقطیر یک پارچه در یک ظرف دیگر صاف می کنیم و آن را درون کوزه ها می ریزیم.

کوزه ها را یخ زده و بگذارید یک هفته بماند.

روش سوم تهیه گل رز در خانه
یک کتری بزرگ را روی گاز قرار دهید. دهان کتری را با یک لوله به ظرف بزرگ شیشه ای وصل کنید. این لوله باید طولانی باشد زیرا باید فضای بین کتری و ظرف شیشه ای را در ظرف آب سرد قرار دهید و لوله را در این آب قرار دهید تا تقطیر شود.

کتری را تا نیمی از گلبرگ ها بریزید و آب آن را بریزید تا گلبرگ ها آب شوند.

سپس گرما را روشن کنید تا آب به جوش بیاید. سپس هنگامی که دیگ از آب خارج شد ، گرما را خاموش کنید و محتویات لوله را درون یک ظرف ریخته و ظرف را درون دستگاه تقطیر یخچال قرار دهید.

گل رز را در خانه درست کنید

تهیه و تهیه گلهای رز در خانه
روش چهارم تهیه گل رز در خانه
گلبرگهای گل رز را بشویید. در یک قابلمه بزرگ ، یک گلدان فلزی را به صورت وارونه در مرکز گلدان قرار دهید و گلبرگهای گل رز را در کنار کاسه قرار دهید.

کاسه دیگری را روی کاسه در حالت مخالف قرار دهید.

سپس به اندازه کافی آب به گلدان اضافه کنید تا آب وارد کاسه دوم نشود.

گلدان را وارونه کنید.

گرما را روشن کنید تا آب به جوش بیاید.

بعد از جوشاندن آب ، مکعب های یخ را روی درب معکوس قرار دهید تا بخار سریعتر در مایع تولید شود و داخل کاسه بریزید.

یخ باید روی گلدان یخ باشد تا گل رز آماده شود و اگر یخ تبخیر شده است ، دوباره چند تکه یخ را دوباره روی آن بگذارید. بگذارید محتویات گلدان به مدت 20 تا 30 دقیقه جوش بیاید.

سپس وقتی گلبرگهای گل رز سفید شدند ، گاز را خاموش کنید.

کاسه را از داخل قابلمه جدا کرده و بگذارید گل رز خنک شود.

گلاب را درون یک بطری بریزید و یخچال کنید.

اگر کاسه فلزی ندارید ، در زیر کاسه دوم از سنگ تمیز استفاده کنید.

کاسه ای که داخل گلدان استفاده می کنید باید به گونه ای باشد که بتوانید گلدان را در طرف مقابل قرار دهید.

گلاب خانگی را می توان 10 روز در یخچال نگهداری کرد.

Be the first to reply

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *